12 Νοε 2010

Ο Schumacher στηρίζει..Vettel

Η γνώμη πάντα ενός οδηγού της F1 μετράει πάρα πολύ πόσο μάλλον αυτού που  είναι ο μόνος που έζησε όλες τις καταστάσεις και μάλιστα στον μεγαλύτερο βαθμό. Του πιο πετυχημένου οδηγού στην Ιστορία της F1 Michael Schumacher...
Κρεμόμαστε από τα χείλι του να μας πει ποιον θεωρεί τον πιο γρήγορα, φέτος μάλιστα που τα βλέπει τα πράγματα από...μέσα. Οταν λοιπόν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σήμερα το πρωί για το πιο πιστεύει οτι αξίζει τον τίτλο και αν θα φερθεί δίκαια ο Vettel..απάντησε ..
«Πόσο άδικο είναι να κερδίσει τον αγώνα ο πιο γρήγορος του γκριντ, δεν νομίζω ότι είναι άδικο. Εξαρτάται από το πώς κάποιος αντιλαμβάνεται το δίκαιο και το άδικο», τόνισε ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.
«Υπήρχαν οι καλές και οι κακές στιγμές, τόσα απρόβλεπτα πράγματα, τα όποια ήταν μοναδικά και εντυπωσιακά. Μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται αυτοί οι τύποι, αλλά όλοι είναι επαγγελματίες και ξέρουν πώς να χειριστούν την κατάσταση», συμπλήρωσε ο πιλότος της Mercedes.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa