25 Νοε 2010

O Vettel από κει που..ξεκίνησε

Κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο πριν μερικές μέρες, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάτσει στιο σπίτι του. Ο λόγος για τον Sebastian Vettel που μετά το τέλος της σεζόν στην F1 παρακολούθησε τους ρούκι στην Formula BMW τους συμβούλεψε, ενώ δεν θα μπορούσε να μην πάρει το μονοθέσιο (FB02) και να κάνει μερικούς γύρους στην πίστα.

«Για πολλούς πιλότους η συμμετοχή στο Formula BMW είναι το πρώτο βήμα από τα καρτ στη Φόρμουλα 1. Το FB02 είναι ένα πραγματικά αγωνιστικό μονοθέσιο, ήμουν παγκόσμιος πρωταθλητής το 2003 και το 2004 κερδίζοντας 18 φορές στους 20 αγώνες. Τότε βάζαμε ένα αυτοκόλλητο στο μονοθέσιο για κάθε νίκη, στο τέλος της σεζόν η μπροστινή αεροτομή είχε σχεδόν γεμίσει», τόνισε ο Γερμανός πιλότος.

Ο 23χρονος πιλότος δήλωσε ενθουσιασμένος που κατάφερε να κάνει μερικούς γύρους, χωρίς άγχος, ενώ συμβούλεψε τους νέους οδηγούς:

«Το κυριότερο είναι να διασκεδάζεις αυτό που κάνεις. Μόνο τότε μπορείς να δώσεις το 1 ή 2 % που κάνει τη διαφορά», τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa