2 Νοε 2010

Ο Kimi....δεν επιστρέφει

Όσοι ονειρευόμασταν να δουμε την επιστροφή του Kimi Raikkonen στη F1 το 2011,  θα πρέπει να σταματήσουμε τα όνειρα.
Μιλώντας στο φινλανδικό κανάλι «MTV3», ο μάνατζερ του Raikkonen, Στιβ Ρόμπερτσον παραδέχθηκε ότι ο 30χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 με τη Ferrari θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο WRC, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλες ομάδες.
«Δεν κοιτάζουμε πια για ευκαιρίες στην F1. Ο Kimi δείχνει να είναι αφοσιωμένος στα Ράλι αυτή την περίοδο. Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά τώρα δεν ενδιαφερόμαστε για την Formula 1. Στο WRC συζητάμε με αρκετές ομάδες, αλλά ακόμη δεν έχουμε υπογράψει κάπου. Θα σας ενημερώσω όταν υπάρχει κάτι να πούμε…», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτσον.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Red Bull πληρώνει το συμβόλαιο του «Iceman» στη Citroen Junior και η αυστριακή εταιρεία φημολογείται πως φέτος θα προσφέρει λιγότερα, δηλαδή περίπου 5 εκατ. λίρες (5,7 εκατ. ευρώ). Ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση του Raikkonen έχει δείξει η Mini, αλλά ο Φινλανδός θέλει να αγωνισθεί σε όλο το πρωτάθλημα το 2011 και με ανταγωνιστικό αυτοκίνητο.
Υπάρχει βέβαια και το σενάριο αλλαγής χορηγού, αυτό της Monster. Υπάρχει το ενδεχόμενο,  να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ken Block στη Monster Ford World Rally Team.

SP

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa