25 Νοε 2010

Fittipaldi : o Schumacher του χρόνου θα μάχεται για τον τίτλο

Από τα μέσα του καλοκαιριού η Mercedes GP εργάζεται για το μονοθέσιο που θα τρέξει του χρόνου. Νέο μονοθέσιο, με νέα ελαστικά και νέους κανονισμούς.. μόνο που αυτή την φορά θα λάβει μέρος στην εξέλιξή του και ο Michael Schumacher. Η άποψη για την κακή φετινή επίδοση ήταν οτι οδηγούσε ένα μονοθέσιο που το εξέλιξε άλλος (Janson Button) και δεν πληρούσε τις δικές του.. οδηγητικές προδιαγραφές...
Ένας παλιός πρωταθλητής της F1 ο Emerson Fittipaldi.. πιστεύει οτι του χρόνου ο 42χρονος Γερμανός θα μάχεται για τον τίτλο...

"Νομίζω ότι το νέο μονοθέσιο της Mercedes θα ταιριάζει πολύ περισσότερο στο οδηγικό στιλ του Μίκαελ, με υποστροφή στις γωνίες. Επίσης ο Μίκαελ μπορεί να εξελίξει τα νέα λάστιχα στο στιλ του. Με ένα καλύτερα ζυγισμένο μονοθέσιο και την εκπληκτική του αποφασιστικότητα, θα είναι ένας από τους κυριότερους διεκδικητές του πρωταθλήματος.
Μπορεί να τα καταφέρει γιατί δεν έχει χάσει τις ικανότητές του. Στην τελευταία του κούρσα ήταν εκεί και του χρόνου θα φέρει αποτελέσματα. Αν είσαι καλά σωματικά, μπορείς να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι γιατί δεν χάνεις τίποτα πνευματικά".

Ο Fittipaldi μίλησε και για τον νέο κάτοχο του τίτλου, Sebastian Vettel, προειδοποιώντας τον ότι η υπεράσπιση του στέμματος είναι πάντα πιο δύσκολη από την κατάκτηση.
"Η πίεση για να το επαναλάβει είναι τεράστια, και αν αφήσει αυτή την πίεση να γίνει αρνητική, θα είναι πολύ καταστροφικό για εκείνον.
Εγώ συνειδητοποίησα ότι ήμουν πρωταθλητής μόνο όταν το διάβασα στην εφημερίδα. Το ίδιο ισχύει πιθανότατα για τον Vettel. Πάντα είναι πιο δύσκολο να το επαναλάβεις. Αυτο θα είναι ένα πρόβλημα για εκείνον, όπως και ο Fernando Alonso, τον οποίο θεωρώ τον πιο ολοκληρωμένο πιλότο".

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa