1 Νοε 2010

O Vettel..δεν τα παρατάει

Δύο γκραν πρι απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Formula 1 και στο κυνήγι του τίτλου βρίσκονται οι πρώτοι πέντε πιλότοι. Ωστόσο, ο Sebastian Vettel προειδοποίησε τους αντιπάλους του πως είναι ο τελευταίος πιλότος που θα τα παρατήσει.

«Οι ευκαιρίες μου; Είναι όσες, υπάρχουν, έχουμε ακόμη δύο γκραν πρι και είδαμε στην Κορέα πόσο γρήγοροι ήμασταν . Το παιχνίδι για τον τίτλο ακόμη δεν έχει τελειώσει, έτσι ας περιμένουμε να δούμε η καρό σημαία στο Άμπου Ντάμπι τι θα δείξει», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου της Red Bull, ο οποίος στον τελευταίο αγώνα δεν κατάφερε να τερματίσει, καθώς «έμεινε» από κινητήρα.

«Η εγκατάλειψη ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά δεν έφταιγα εγώ. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη. Ευτυχώς έχουμε κινητήρες με λίγα χιλιόμετρα για τα επόμενα δύο γκραν πρι», συμπλήρωσε ο Vettel.

Sport-fm.gr

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa