3 Νοε 2009

Η Γερμανία νικήτρια του RoC



Η πρώτη ημέρα του Race of Champions ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Γερμανίας να κατακτά την πρώτη θέση στο Nations Cup. Στο θεσμό που διεξάγεται φέτος στη Φωλιά του Πουλιού, στο Πεκίνο, οι Michael Schumacher και Sebastian Vettel ήταν ανίκητοι και κατάφεραν να επιβληθούν στον τελικό των Jenson Button και Andy Priaulx, οι οποίοι εκπροσώπησαν τη Μ. Βρετανία.

Στον τελικό, τον πρώτο αγώνα κέρδισε ο Schumacher απέναντι στον Button με ένα buggy, αλλά στο δεύτερο σκέλος ο Priaulx κέρδισε τον Vettel με το Ford Focus WRC. Έτσι, ο τρίτος και τελευταίος αγώνας ήταν ανάμεσα στους Schumacher και Priaulx πάλι με buggy, με τον Γερμανό 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να επικρατεί άνετα και να χαρίζει στη Γερμανία τον τίτλο. Το highlight πάντως ήταν ότι στη διάρκεια του τελικού οι Button και Vettel κάθισαν δίπλα-δίπλα και παρακολούθησαν τους διεκδικητές.

Την παράσταση στη διαδικασία έκλεψαν οι Αμερικανοί πάντως, και ιδιαίτερα ο Travis Pastrana, ο οποίος χάρισε άφθονο θέαμα στους θεατές. Πολύ γρήγοροι ήταν και οι Σκανδιναβοί, με τους Ekstrom και Kristensen, αλλά είχαν δύο ατυχήματα στα προημιτελικά και δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση. Εντύπωση έκανε η Κίνα, η οποία προκρίθηκε στον ημιτελικό, ενώ απογοητευτικοί ήταν οι Φιλανδοί, με τους Mikko Hirvonen και Marcus Gronholm να μην περνάνε στα ημιτελικά.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa