2 Νοε 2010

O Jack Brabham υποστηρίζει τον Webber

Την άποψη ότι ο Μαρκ Γουέμπερ έχασε την ευκαιρία που είχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών στη Formula1 εξέφρασε ο Sir John Arthur "Jack" Brabham.
Ο τρεις φορές παγκόσμιος (1959, 1960 και 1966) πρωταθλητής τόνισε ,
"Θα σήμαινε πολλά για μένα και για την Αυστραλία αν ο Webber έπαιρνε τον τίτλο, και είχε μια πραγματική ευκαιρία στα χέρια του, αλλά δυστυχώς αυτή χάθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο", δήλωσε ο Brabham στο ειδησεογραφικό πρακτορείο AAP.
"Τον υποστηρίζω με την ελπίδα να καταφέρει να πάρει τον τίτλο, αλλά αν αυτό δεν συμβεί φέτος, δεν νομίζω ότι θα συμβεί ποτέ.
"Οδηγοί όπως ο Alonso είναι μικροί σε ηλικία, ενώ ο Mark αρχίζει να γίνεται πολύ μεγάλος πια. Ισως έχει μία ακόμα σεζόν, αλλά κάθε χρόνο που περνάει γίνεται όλο και μεγαλύτερος, και αυτό το σπορ είναι για νεαρούς. Αντιμετωπίζει 21χρονους ή 22χρονους και έχει πολλή δουλειά μπροστά του".
Ο Brabham έχει κατακτήσει τρεις τίτλους οδηγών, το 1959, το 1960 και το 1966, αλλά ο τελευταίος Αυστραλός που έχει στεφθεί πρωταθλητής F1 είναι ο Αλαν Τζόουνς το 1980.
Ο Webber φιλοδοξεί να γίνει ο τρίτος οδηγός από την χώρα των καγκουρό που θα τα καταφέρει. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αυτή τη στιγμή, καθώς απέχει 11 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Fernando Alonso, με δύο αγώνες να απομένουν στη σεζόν.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa