2 Νοε 2010

Αδικία αν το πάρει ο Alonso

Σε ολόκληρη την Ιστορία της F1 έχουμε δει όσες χρονιές υπάρχει ένα μονοθέσιο δυναμήτης, το πρωτάθλημα να καθαρίζει σχετικά εύκολα από νωρίς... Το 2009 αυτό το είδαμε σε όλο του το μεγαλείο. Φέτος όμως όλη αυτή η θεωρία ανατρέπεται. Η Red Bull με ένα μοναδικό μονοθέσιο έφτασε 2 αγώνες πριν το τέλος να βρίσκεται.. 2η στο πρωτάθλημα οδηγών.
Λίγο το μοίρασμα των βαθμών ανάμεσα στους οδηγούς της, λίγο τα ατυχήματα που είχαν μεταξύ τους οι αδηγοί και λίγο οι αναξιοπιστία του μονοθεσίου την έφεραν σε αυτό το αποτέλεσμα. Αν χρησιμοποιούσε οδηγίες για πρώτο και δεύτερο οδηγό το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή θα αποτελούσε .. παρελθόν.
Όμως ακόμα και τώρα ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner υποστηρίζει οτι παίξανε σωστά μιας και δεν παρανόμησαν όπως οι Ferrari και  McLaren χρίζοντας 1ο και 2ο οδηγό στην ομάδα, πράξη που βρίσκει και εμάς σύμφωνους..
Αν ο Fernando Alonso κατακτήσει το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλη απογοήτευση για όλους στην ομάδα της Red Bull (αλλά και σε μας) μιας και ο Ισπανός πήρε 7 επιπλέον βαθμούς εν μέσω team orders στη Γερμανία , πράξη που έχει τιμωρηθεί από τη FIA.
«Θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν κατακτήσει τον τίτλο (o Alonso), διότι εμείς ενεργούμε με δεδομένο το ότι οι team orders είναι παράνομες. Η FIA πήρε την απόφαση γι’ αυτό που έκαναν και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για όλους. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να μιλήσουμε στην πίστα», δήλωσε ο Horner στο BBC Sport. 

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa