2 Νοε 2010

Δεν τα παρατάει ο Hamilton

Να τα δώσει όλα μέχρι το τέλος σκοπεύει ο Lewiw Hamilton μιας και από'τι λέει δεν έχει και πολλά να χάσει αλλά έχει πάρα πολλά να κερδίσει..
Με δύο αγώνες να απομένουν, ο βρετανός οδηγός της McLaren απέχει 21 βαθμούς από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Φερνάντο Αλόνσο και 10 από τον δεύτερο Μαρκ Ουέμπερ.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μην χάσει το πολύ 5 βαθμούς από τον ισπανό και 16 από τον αυστραλό στον αγώνα του Ιντερλάγκος, ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες του.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε. Γενικότερα σε κάθε άθλημα ακόμα και στο πρωτάθλημα, αν είσαι στην κορυφή και έχεις τη μπάλα, είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι να κυνηγάς. Σε αυτούς τους δύο αγώνες θα τα δώσω όλα και πιστεύω ότι μπορώ να το πάρω. Αν δεν μπορούσα, τότε δεν θα βρισκόμουν εδώ, θα βρισκόμουν σπίτι μου με τα πόδια στο τραπέζι. Η ομάδα μου γνωρίζει ότι ποτέ δεν τα παρατάω και νομίζω πως αυτό περνάει και στην ομάδα.», δήλωσε ο Hamilton στο BBC
Tο επιθετικό του στυλ οδήγησης προκάλεσε διάφορες κριτικές μετά από τις 2 συνεχόμενες εγκαταλείψεις σε Ιταλία και Σιγκαπούρη από οδηγικά λάθη.
“ Ξέρω ότι είχα κάποιους περίεργους αγώνες και δεν είχα τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά έτσι είναι η ζωή, όλοι κάνουμε λάθη.”

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa