26 Ιαν 2011

Adrian, Paul & Nico στην Force India

Η Force India ανακοίνωσε το οδηγικό της δίδυμο.. Adrian Sutil, αφού τα πήγε τόσο καλά πέρυσι και Paul di Resta που ήταν ο δοκιμαστής της ομάδας και κατέκτησε και τον τίτλο στο DTM. Σε ρόλο δοκιμαστή ο Nico Hulkenberg, ο ρούκι που με την Williams πέρυσι κατέκτησε και την πρώτη του Pole στην Βραζιλία, αλλά δεν μπόρεσε να βρεί μια αγωνιστική θέση για το 2011 και έτσι συμβιβάστηκε σαν 3ος οδηγός με την προοπτική να ξαναβρεί την επόμενη χρονιά κάτι καλύτερο.
"Κάθε οδηγός θέλει να τρέχει σε αγώνες, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι παρέμεινα στην F1. Το κίνητρό μου είναι να πείσω την ομάδα για τις ικανότητές μου, ώστε να γυρίσω σε μια θέση αγώνων το 2012"

26-1-2011

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa