26 Ιαν 2010

GOODBYE TOYOTA



Μετά από επτά σεζόν στη Formula 1, η Toyota αποχώρησε από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς το διοικητικό συμβούλιο στο Tokyo θεώρησε πως το κόστος συμμετοχής υπερέβαινε τα οφέλη που αποκομούσε η ιαπωνική ομάδα. Μία απόφαση που απογοήτευσε τους ανά τον κόσμο οπαδούς της, τους οποίους ελπίζει να αποζημιώσει με το τελευταίο της project που φέρει τον τίτλο: «Ψηφιακό Αντίο στη Formula 1».

Πρόκειται για μία ξεχωριστή συλλογή αποκλειστικών βίντεο και φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης από την περιπέτεια στον μαγικό κόσμο του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ. Μπορείτε να την επισκεφτείτε κι εσείς στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://goodbye.toyota-f1.com/goodbye.html.

Από το 2002 όταν έκανε το ντεμπούτο της στο σπορ, η Toyota ανέβηκε 13 φορές στο βάθρο, πήρε 3 pole position, σημείωσε ισάριθμες φορές τον ταχύτερο γύρο αλλά δεν γεύτηκε ποτέ τη χαρά της νίκης.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa