12 Νοε 2009

Πωλείται το μονοθέσιο με το οποίο ο Schumacher κέρδισε το πρωτάθλημα του 1994

Στο γνωστό site δημοπρασιών, ebay, τον τελευταίο καιρό υπάρχει προς πώληση ένα πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο. Πρόκειται για την Benetton B194, το μονοθέσιο με το οποίο ο Michael Schumacher κέρδισε το πρώτο από τα 7 παγκόσμια πρωταθλήματα Formula 1 που έχει κατακτήσει. Το μονοθέσιο ανήκει σήμερα σε κάποιον ιδιώτη συλλέκτη, ο οποίος το έβαλε σε δημοπρασία στο γερμανικό ebay. Η δημοπρασία λήγει το βράδυ της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής η ανώτερη προσφορά έχει ξεπεράσει τα 2,5 εκατ. Ευρώ και είναι άγνωστο μέχρι πού θα φτάσει το ποσό.

Το μονοθέσιο είναι έτοιμο να βγει στην πίστα. Κινείται από τον V8, 3,5 λίτρων Ford-Cosworth κινητήρα και βρίσκεται στην κατάσταση που έτρεξε το 1994, με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και το traction control, όπως δηλαδή το οδηγούσε ο Michael Schumacher στην πορεία του για τον τίτλο. Το μονοθέσιο βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά και ο ιδιοκτήτης του δηλώνει ότι όσοι από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό επιθυμούν μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι εκεί για να το δουν από κοντά. Επίσης, μαζί με το μονοθέσιο είναι διαθέσιμα αρκετά έξτρα εξαρτήματα και ανταλλακτικά.



Αν λοιπόν σας περισσεύουν μερικά εκατομμύρια και δεν ξέρατε τι να τα κάνετε, ενώ επίσης έχετε και χώρο στο γκαράζ σας που σπάζατε το κεφάλι σας πώς να τον γεμίσετε, να η ευκαιρία: μπορείτε να αποκτήσετε ένα αυθεντικό μονοθέσιο F1 - και όχι ένα τυχαίο αλλά αυτό με το οποίο ο Michael Schumacher πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα στη Formula 1. Στο ποσό που θα δαπανήσετε, ωστόσο, πρέπει να υπολογίζετε επιπλέον 10.000 ευρώ για έξοδα αποστολής.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa