22 Αυγ 2009

Το καλύτερο αποτέλεσμα έφερε στη Valencia ο Έλληνας οδηγός Γιώργος Κατσίνης


Το καλύτερο αποτέλεσμα της χρονιάς πέτυχε σήμερα ο Γιώργος Κατσίνης στον πρώτο αγώνα στη Valencia. Ο νεαρός οδηγός της Formula BMW έγραψε τον 3ο χρόνο ανάμεσα στους Rookies και έφτασε μέχρι την 11η θέση εκκινώντας από τη 18η. Ο Γιώργος Κατσίνης παρά τη μεγάλη του ταχύτητα στα ελεύθερα της Παρασκευής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τον κινητήρα του χθες στις κατατακτήριες ενώ και το ρίσκο που πήρε η ομάδα του να τον βγάλει για ένα μεγάλο Stint χωρίς αλλαγή ελαστικών δεν λειτούργησε τελικά και έτσι ο Έλληνας πιλότος παρατάχτηκε στη 18η θέση της εκκίνησης.

Με το που έσβησαν τα κόκκινα φώτα, ο Κατσίνης ήταν παραπάνω προσεκτικός απ’ ό,τι έπρεπε και έχασε δύο θέσεις, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά οδηγώντας σταθερά και εκμεταλλευόμενος τις ατυχίες των αντιπάλων του, έφτασε μέχρι και ένα βήμα πριν τη δεκάδα.

Η απόδοση του Γιώργου κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική αφού βελτίωσε σημαντικά τα 2/3 του γύρου του και αν αύριο όλα πάνε καλά, ελπίζει σε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Η πορεία του Έλληνα πιλότου είναι σταθερά ανοδική και σε αρκετά σημεία μέχρι σήμερα έχει αποδείξει το ταλέντο του. Του ευχόμαστε αύριο να τα καταφέρει ακόμα καλύτερα.

Ας ελπίσουμε ότι ο Γιώργος θα συνεχίσει να ανεβάζει την απόδοσή του μέχρι να κατανοήσουν οι υπεύθυνοι ότι αξίζει να βρεθεί τηλεοπτικός χρόνος για την προβολή των προσπαθειών του έστω και σε μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, αφού τα δικαιώματα μετάδοσης του πρωταθλήματος της BMW συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο της Formula 1.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa