15 Αυγ 2009

o Schumacher συνεχίζει πρόγραμμα εκγύμνασης


Μπορεί η μεγάλη επιστροφή του Michael Schumacher στις πίστες να αναβλήθηκε αλλά κανείς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί σε έναν από τους τελευταίους αγώνες της σεζόν. Αυτός τουλάχιστον είναι ο στόχος του 40χρονου, που μπορεί να μην είναι έτοιμος για να τρέξει στο Ευρωπαϊκό Grand Prix αλλά θα ήθελε όσο τίποτα να επιστρέψει στη Monza, εκεί όπου το 2006 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα λοιπόν με τον μάνατζερ του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, τον Willy Weber, ο Schumi συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας του, στοχεύοντας στο να ξεπεράσει έστω και καθυστερημένα το πρόβλημα με τον αυχένα του, σουβενίρ από τις περιπέτειες του στις μοτοσυκλέτες.

«Τουλάχιστον τώρα μπορεί να δουλέψει με ηρεμία, χωρίς πίεση από τα ΜΜΕ. Θα δούμε», είπε ο Weber.

Από την πλευρά του, ο γιατρός του Schumacher, ο Johannes Peil, συμφώνησε ότι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ασθενής του θα μπορεί σταδιακά να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του.

Όσο για την εκπρόσωπο Τύπου του Schumi, τη Sabine Kehm, ήταν όπως πάντα αινιγματική: «Δεν πιστεύω ότι ο Michael θα τρέξει στο άμεσο μέλλον σε κάποιον αγώνα. Αλλά ο ίδιος δεν θέλει να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο».

Εφόσον δεχθούμε ότι όλα αυτά δεν ήταν ένα εμπορικό τρικ αλλά μία αληθινή προσπάθεια επιστροφής, τότε να είστε σίγουροι ότι αυτή τη στιγμή ο Schumacher κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και θέλει όσο τίποτα να επιστρέψει. Έστω και για έναν αγώνα. Αλλά φυσικά μιλάμε για τη Formula 1 και όχι κάποια άλλη μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού. Άλλωστε μετά από αυτό το ατύχημα που είχε τον Φεβρουάριο, νομίζω ότι οι περιπέτειες στους δύο τροχούς αποτελούν πια παρελθόν για τον Γερμανό…

«Ο Michael μου είπε ότι δεν θα τρέξει ξανά σε αγώνες με μηχανές, πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Οι μοτοσυκλέτες είναι πολύ πιο επικίνδυνες από τη Formula 1», είπε στην εφημερίδα Bild-Zeitung ο πατέρας του κορυφαίου οδηγού στην ιστορία του σπορ, ο Rolf Schumacher.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa