24 Αυγ 2009

"Φελίπε - Να σε δούμε σύντομα στην πίστα!"


Ο Φελίπε Μάσα ευχαρίστησε τον βραζιλιάνο συμπατριώτη του, Ρούμπενς Μπαρικέλο, για την μεγάλη στήριξη που του έχει προσφέρει όσο διάστημα είναι τραυματίας, αλλά και για την αφιέρωση της νίκης του στην Βαλένθια.

Ο Μπαρικέλο έτρεξε στο ευρωπαϊκό GP με το μήνυμα "Φελίπε - Να σε δούμε σύντομα στην πίστα!" να αναγράφεται στο πίσω μέρος του κράνους του.

Και έδειξε αυτό το μήνυμα μπροστά στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια, αμέσως μόλις βγήκε από το μονοθέσιό του στο parc ferme για να πανηγυρίσει την κατάκτηση της 10ης νίκης της καριέρας του.

Ηταν μια κίνηση που συγκίνησε τον Μάσα, ο οποίος μετά τον αγώνα τηλεφώνησε από το Σάο Πάολο στον συναθλητή του για να τον συγχαρεί για την επιτυχία του.

"Η πρώτη μου απόπειρα ήταν αποτυχημένη γιατί ο Ρούμπενς έκανε debriefing με τους ανθρώπους της Brawn GP", είπε ο Μάσα.

"Αλλά αργότερα κατάφερα να του μιλήσω και να τον συγχαρώ για την φανταστική του νίκη. Και βέβαια τον ευχαρίστησα επίσης για όλα όσα έκανε και είπε για μένα κατά την διάρκεια του αγωνιστικού τριήμερου.

"Για την ακρίβεια, ένιωσα μεγάλη συγκίνηση όταν είδα στο κράνος του το ντιζάιν προς τιμή μου".

Ο Μάσα παρακολούθησε την κούρσα της Βαλένθια από το σπίτι του στην Βραζιλία, όπου αναρρώνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Ουγγαρόρινγκ στα τέλη του περασμένου μήνα.

"Η τελευταία φορά που είδα έναν αγώνα F1 στην τηλεόραση ήταν το GP Ιαπωνίας πίσω στο 2003", πρόσθεσε ο πιλότος της Ferrari. "Ηταν η κούρσα που έκλεισε εκείνη την σεζόν και δεν ταξίδεψα στην Ιαπωνία γιατί ήμουν δοκιμαστής στην Ferrari τότε.

"Είδα τον αγώνα με τα δάχτυλά μου σταυρωμένα όλη την ώρα, περιμένοντας μια νίκη που θα διατηρούσε την βραζιλιάνικη κυριαρχία στην Βαλένθια. Ας μην ξεχνάμε ότι κέρδισα τον αγώνα το 2008, έχοντας ξεκινήσει από την pole position και κάνοντας τον ταχύτερο γύρο.

"Ο Ρούμπενς έκανε φανταστική δουλειά. Κοιτούσα τα γυρολόγια και είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να είχε κερδίσει ακόμα και χωρίς το πρόβλημα της McLaren στο pit-stop του Λιούις Χάμιλτον. Ηταν εκπληκτικά γρήγορος στο δεύτερο stint και δεν έκανε κανένα λάθος".

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa