23 Ιουν 2010

..107%.. Ξανά

Έστω και καθυστερημένα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποφάσισε να αναλάβει δράση σε ό,τι αφορά τα πολύ αργά μονοθέσια. Έτσι από την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα επιστρέψει ο κανονισμός του 107%. Σύμφωνα με αυτόν, θέση στο grid του αγώνα θα έχουν μόνο οι οδηγοί που θα κινηθούν εντός αυτού του χρονικού ορίου σε σχέση με την κορυφαία επίδοση του Q1. Όσοι δεν πιάνουν το 107%, θα παρακολουθούν τον αγώνα από την τηλεόραση.

Προφανώς υπάρχει σημείωση στον σχετικό κανονισμό που λέει πως υπό ιδιαίτερες συνθήκες, θα μπορεί να δοθεί εξαίρεση σε ένα μονοθέσιο που στις ελεύθερες δοκιμές θα έχει κινηθεί σε χρόνους που θα μπορούσαν να τον τοποθετήσουν σε αυτό το 107%. Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν, η σειρά του grid θα αποφασίζεται από τους αγωνοδίκες.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa