14 Αυγ 2009

Hamilton: Πρέπει να κερδίσουμε και τους 7 αγώνες


Ο Λιούις Χάμιλτον ελπίζει ότι η νίκη του στο ουγγρικό γκραν πρι θα σηματοδοτήσει μία νέα επίθεση στην προσπάθεια να διατηρήσει τον παγκόσμιο τίτλο.

Ο 24χρονος πιλότος έβαλε τέλος στο σερί 10 αγώνων της McLaren χωρίς νίκη με την 1η θέση που πήρε το περασμένο τριήμερο. "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι κάναμε την ανατροπή", είπε ο Χάμιλτον. "Πρέπει να κερδίσουμε και τους 7 αγώνες για να έχουμε μία ελπίδα να παλέψουμε και να κερδίσουμε τον τίτλο".

Ο Βρετανός συμπατριώτης του, Τζένσον Μπάτον, προηγείται στο πρωτάθλημα οδηγών με 70 βαθμούς με τον Αυστραλό Μαρκ Ουέμπερ να ακολουθεί με 51,5 και τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ να έχει 47. Ο Χάμιλτον είναι 8ος με 19 βαθμούς αλλά δεν έχει εγκαταλείψει πλήρως την ελπίδα. 'Έχουμε κι άλλες βελτιώσεις για την συνέχεια, οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και ποιος ξέρει τι θα συμβεί", πρόσθεσε. "Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στον επόμενο αγώνα. Στη Βαλένθια, είχα έναν σπουδαίο αγώνα εκεί πέρυσι, οπότε ελπίζω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί".

Ο Χάμιλτον τερμάτισε 2ος πέρυσι στη Βαλένθια πίσω από τον Φελίπε Μάσα. Το πρωτάθλημα της F1 κάνει διακοπή μέχρι το φετινό αγώνα στην ισπανική πόλη που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου. Ο πρωτοπόρος Μπάτον υπέφερε στους τελευταίους τρεις αγώνες σε Βρετανία, Γερμανία κι Ουγγαρία με τους αντιπάλους του της Red Bull να μειώνουν τη διαφορά. Ο Χάμιλτον είπε: "Θα δείτε τις άλλες ομάδες να υποφέρουν λίγο αλλά πιστεύω ότι το να πιάσουν τον Τζένσον θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχει ήδη 70 βαθμούς και το μέγιστο που μπορώ να πάρω τώρα είναι 89 βαθμοί. Πρέπει να παίρνει περίπου 2,5 βαθμούς ανά αγώνα, οπότε θα είναι πολύ εύκολο για εκείνον πραγματικά για να μείνει μπροστά μου".

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa