2 Αυγ 2009

ο Γερμανός πολυπρωταθλητής βρέθηκε μέσα σε μονοθέσιο Formula 1


Όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν ο Michael Schumacher αναλαμβάνει κάτι προσπαθεί να το κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Επομένως, δεν είναι καθόλου περίεργο που λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι θα αντικαταστήσει τον τραυματία Felipe Massa στο κόκπιτ της Ferrari για όσους αγώνες ο Βραζιλιάνος αναγκαστεί να απουσιάσει ο Γερμανός πολυπρωταθλητής βρέθηκε μέσα σε μονοθέσιο Formula 1 για να αρχίσει να εξοικειώνεται.

Φυσικά, λόγω της συμφωνίας των ομάδων για απαγόρευση των δοκιμών δεν οδήγησε την F60 αλλά το προπέρσινο μονοθέσιο της Scuderia, την F2007, που για την περίσταση φορούσε slick ελαστικά προδιαγραφών GP2. Με αυτό το μονοθέσιο, που παρείχε το τμήμα F1 Clienti της Ferrari, ο Michael Schumacher συμπλήρωσε 67 γύρους στην πίστα του Mugello. Οι χρόνοι του φυσικά δεν είναι αντιπροσωπευτικοί, ωστόσο ο Γερμανός ήταν αρκετά γρήγορος.

Μετά το τέλος των δοκιμών ο Schumacher εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος: «Είναι πολύ ωραίο που βρέθηκα πάλι μέσα σε μονοθέσιο Formula 1, παρότι είναι το 2007 και με ελαστικά του GP2, ο οπότε προφανώς δεν υπάρχει σημείο αναφοράς. Ύστερα από μερικούς γύρους μπορούσα να οδηγήσω σε σταθερό ρυθμό και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Τώρα πρέπει να δούμε πώς θα ανταποκριθούν το σώμα μου και οι μύες μου στις επόμενες ημέρες».

Η Ferrari έχει ζητήσει από τις άλλες ομάδες και από τη FIA να επιτρέψουν στον Schumacher να κάνει μία ημέρα δοκιμών με την F60 για να εξοικειωθεί με το μονοθέσιο με το οποίο θα τρέξει στους επόμενους αγώνες.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa