14 Αυγ 2009

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δε θα επιστρέψει στο τιμόνι της Ferrari


Το όνειρο της επιστροφής του Μίκαελ Σουμάχερ στις πίστες της F1… ξεθώριασε πολύ πιο γρήγορα από όσο αναμενόταν. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δε θα επιστρέψει στο τιμόνι της Φεράρι, αφού ένα παλιό τραύμα στον αυχένα τον ταλαιπωρεί και οι πιέσεις που αναπτύσσονται στα μονοθέσια θα μπορούσαν να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του.

Ο Γερμανός πιλότος με δήλωσή του, ανακοίνωσε ότι δε θα πάρει τελικά τη θέση του Φελίπε Μάσα, ενώ αναφέρει ότι έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά ο πρόεδρος της Φεράρι Λούκα ντι Μοντετζέμελο και ο διευθυντής της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι. Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, ο «Σούμι» δήλωσε: «Χθες βράδυ ενημέρωσα τον πρόεδρο της Ferrrari, Λούκα ντι Μοντετζέμελο και τον διευθυντή Στέφανο Ντομενικάλι, ότι δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να αντικαταστήσω τον Φελίπε. Δοκίμασα τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιστροφή, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Οι πόνοι στον αυχένα, την τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μουτζέλο, δεν υποχώρησαν, παρά το γεγονός ότι δοκιμάσαμε τα πάντα από ιατρικής και θεραπευτικής πλευράς.

Οι συνέπειες ενός τραυματισμού που είχε συμβεί σε ατύχημα με μοτοσικλέτα τον προηγούμενο Φεβρουάριο, αποδείχτηκε ότι παραμένουν αρκετά σοβαρές στην περιοχή του αυχένα και του λαιμού, που δεν είναι δυνατό να αντέξουν τις εξαιρετικά μεγάλες πιέσεις που αναπτύσσονται μέσα σε ένα μονοθέσιο της F1. Αυτό είναι το αποτέλεσμα εξετάσεων που πραγματοποιήσαμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, με την τελευταία που έγινε το προηγούμενο απόγευμα, να μην δείχνει κάποια βελτίωση.

Είμαι απίστευτα απογοητευμένος και λυπάμαι αφάνταστα για τους ανθρώπους της Ferrari, αλλά και τους φίλους μας που προσεύχονταν για μένα. Το μόνο που μπορώ να επαναλάβω είναι ότι έκανα ότι μπορούσα. Από εδώ και εμπρός εύχομαι το καλύτερο δυνατό για την ομάδα στους αγώνες που ακολουθούν».

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa