28 Αυγ 2010

Vettel:...Τέλος τα λάθη

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, καθώς ακόμη απομένουν επτά γκραν πρι για να πέσουν οι τίτλοι του τέλους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σεμπάστιαν Φέτελ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο Σπα, τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν θέλουν να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος.

«Βασικά το πρωτάθλημα ξεκινά πάλι από το μηδέν και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε έναν αγώνα ξεχωριστά. Όταν υπάρχουν 15 ή 20 αγώνες, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνεις λάθη, τώρα υπάρχουν επτά (αγώνες) με τον έναν να είναι πιο σημαντικός από τον άλλον», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου της Red Bull, ο οποίος είδε να χάνει βαθμούς από προβλήματα αξιοπιστίας σε Μπαχρέιν και Αυστραλία και από… παρεξηγήσεις σε Τουρκία και Ουγγαρία.

Ο Φέτελ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι την ίδια στρατηγική θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες δύο μεγάλες ομάδες, Ferrari και McLaren, καθώς ακόμη όλοι είναι μέσα στο κυνήγι του Παγκόσμιου τίτλου.

Ο 23χρονος πιλότος βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος των οδηγών, απέχοντας μόλις δέκα βαθμούς από τον πρωτοπόρο και ομόσταβλό του, Μαρκ Γουέμπερ.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa