27 Οκτ 2010

O Webber παρέσυρε επίτηδες τον Rosberg??

Απ' οτι φένεται ο Αυστριακός Gerhard Berger, ξεκίνησε άλλη μια θύελα δηλώσεων , από αυτές που μας έχουν χτυπήσει πολλές φορές φέτος..Αυτή την φορά υποστηρίζει οτι ο Webber επίτηδες έπεσε πάνω στον Rosberg μιας και νόμιζε οτι ήταν ...ο Alonso.
«Θα μπορούσε να μπλοκάρει τα φρένα και να σταματήσει το μονοθέσιο στον τοίχο. Έβγαλε εκτός τον Rosberg και έκανε λάθος. Νομίζω πως στο μυαλό του προτιμούσε τον Alonso ή τον Hamilton. Ήταν πολύ ξεκάθαρο, γνώριζε πως όλα είχαν τελειώσει. Εκείνη τη στιγμή περνούν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό, είναι πολύ προφανές όμως καθώς μπορείς να δεις τους τροχούς του ότι δεν ήταν μπλοκαρισμένοι."
δήλωσε ο Berger
Με την απορία έμεινε και ο Rosberg..«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Webber δεν φρέναρε. Ήταν τρελό να επιστρέψει κάθετα στην πίστα, έτσι με αυτό τον τρόπο. Ήταν πολύ δύσκολο να κρίνω ποια θα ήταν η πορεία του και αποφάσισα να πάω αριστερά αλλά ερχόταν καταπάνω μου και δεν μπορούσα να τον αποφύγω. Είναι κρίμα, πραγματικά».

Έξαλος ο υπεύθυνος της Red Bull..δεν αρνήθικε οτι ο Webber δεν πάτησε φρένο... αλλά οτι ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα του..
«Όπως σε κάθε άλλο ατύχημα στη Formula 1, ο καθένας λέει την άποψη του χωρίς να εξετάζει όλα τα γεγονότα. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν ήταν στις προθέσεις του Mark να βγάλει εκτός αγώνα άλλο οδηγό μετά το δικό του ατύχημα στο Grand Prix της Κορέας και είναι γελοίο να υποστηρίζει κανείς κάτι τέτοιο. Μετά τη σύγκρουση του με τον τοίχο, ήταν σαφές τόσο από την τηλεόραση όσο και από τα δεδομένα που λαμβάναμε από το μονοθέσιο του πως αυτό είχε υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Ωστόσο, το φυσικό ένστικτο κάθε ανταγωνιστικού οδηγού τού λέει να μην το βάλει κάτω και να προσπαθήσει να συνεχίσει. Σε αυτές τις τραγικές καιρικές συνθήκες, o Mark πήρε στιγμιαία την απόφαση να προσπαθήσει να συνεχίσει, όπως θα έκανε κάθε άλλος οδηγός στη θέση του. Είναι εξωφρενικό να υπονοήσει κάποιος ότι ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλο οδηγό. Αποδέχθηκε άμεσα την υπαιτιότητα για το ατύχημα, πράγμα που πρέπει να του αναγνωρισθεί», είπε ο Horner 

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa