26 Οκτ 2010

F1 2010..Tελική ευθεία

Οι Red Bull παρά το κακό αποτέλεσμα στον προηγούμενο αγώνα, θέλει να κρατήσει την ισότητα ανάμεσα στους 2 οδηγούς. Ακόμα δεν έχει αποφασίσει οριστικά..
«Ακόμα δεν έχω προλάβει να δω αριθμούς και να εξετάσω σενάρια αλλά είναι σίγουρο ότι θα το κάνουμε τις ημέρες μέχρι το Grand Prix της Βραζιλίας. Προφανώς στόχος μας είναι να έχουμε και τους δύο οδηγούς μας μπροστά από τους Fernando και Lewis, όπως συνέβη στις κατατακτήριες δοκιμές στη Κορέα. Όπως αποδείχθηκε σε αυτό το Grand Prix, η πρωτοπορία στη βαθμολογία των οδηγών άλλαξε τρεις φορές στην πορεία του αγώνα! Κάναμε δώρο στον Alonso 25 βαθμούς, πράγμα προφανώς απογοητευτικό. Όμως νομίζω πως ο τίτλος θα κριθεί στον τελευταίο γύρο του Abu Dhabi. Ο Mark βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ενώ ο Sebastian έπεσε στην 4η θέση. Η διαφορά του από τον Alonso είναι ακόμα μικρότερη των πόντων που χαρίζει μία νίκη. Πόσες φορές έχουμε δει στο φετινό πρωτάθλημα να αλλάζουν όλα; Είναι λοιπόν αδύνατο να προβλέψουμε τι θα συμβεί στη Βραζιλία και στα Εμιράτα»
δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner

Προσωπικά πιστεύω πως η ομάδα της Red Bull έχει επενδύσει για τα επόμενα χρόνια στο νέο μεγάλο ταλέντο Sebastian Vettel, και ίσως φοβάται οτι μια δυσαρέσκεια ίσως τον οδηγήσει μακριά τους, μιας και εκδήλωσαν ενδιαφέρον όλες οι μεγάλες ομάδες για την απόκτησή του.  Δεν ακολούθησαν το σύστημα της McLaren και της Ferrari με team orders πιστεύοντας οτι και από μόνος του ο Vettel θα επικρατούσε..και θα το έκανε. Αλλά στην Τουρκία πήραν ένα δείγμα από τις προθέσεις του Webber , ο οποίος προτίμησε να πετάξει έξω τον ομόσταυλό του και να δώσει την νίκη σε άλλη ομάδα από το να δώσει την αφορμή στην ομάδα του να τον θέσει Νο2.
Ο Vettel ανέκαμψε και σε αυτό τον αγώνα θα περνούσε πάλι μπροστά..αλλά αυτή την φορά δεν το θέλησε η μοίρα. Όχι μόνο δεν πέρασε αλλά απομακρύνθηκε και από την 1η κατά 11 βαθμούς (25 σύνολο) Αναμφισβήτητα ο Vettel είναι κατα πολύ ανώτερος οδηγικά από τον Webber αλλά τα σχέδια της Red Bull δεν πήγαν όπως θα ήθελε και τώρα βρίσκετε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα. Με ένα μονοθέσιο δυναμίτη και 2 καλούς οδηγούς ίσως στο τέλος να μην πάρει και το πρωτάθλημα, ενώ αν χειριζόταν την κατάσταση όλη την χρονιά με πιο πολύ αυστηρότητα.. τώρα το θέμα τίτλος θα είχε τελειώσει πανηγυρικά...Ας είναι. Θα δούμε σε 2 αγώνες τι θα γίνει... Ο Hamilton μπήκε ξανά στο παιχνίδι και δεν θα τα παρατήσει εύκολα... ο Alonso θέλει δύο 3ες θέσεις και αυτό θα επιδιώξει χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα.
Γράφει ο Κώστας Κ.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa