20 Οκτ 2010

O Prost μιλάει για τον Schumacher

Τόσοι και τόσοι αναφέρθηκαν στην επιστροφή του Schumacher φέτος. Οι περισσότεροι με αρνητική προσέγγιση. Τώρα ήρθε η σειρά του Δεύτερου οδηγού στο πάνθεον των πρωταθλητών, Alain Prost να πάρει θέση. Από όσο θυμάμαι είναι ίσως ο μόνος που δεν βλέπει αρνητικά την επιστροφή του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, πως θα μπορούσε άλλωστε αφού όταν αποχώρισε ο Γερμανός εκείνος είπε οτι αποχωρεί ο καλύτερος όλων των αποχών..απλά θεωρεί οτι έθεσε υπερβολικά υψηλούς στόχους..

«Θα έπρεπε να είχε πει ότι επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον Rosberg ή τη Mercedes ή τον φίλο του Ross Brawn στην πρώτη του σεζόν. Αυτό θα έκανε τα πράγματα ευκολότερα. Του έλειψε όμως η ταπεινοφροσύνη. Νομίζω ότι θεωρούσε πως θα είναι πιο ισχυρός και για μένα παίζει ρόλο και η ηλικία. Τα ελαστικά θεωρώ πως είναι απλά μία δικαιολογία γιατί ο Schumacher είχε πάντα την ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση. Αυτό ήταν το μεγάλο του ατού. Είναι όμως φυσιολογικό, μετά από τρία χρόνια απουσίας και σε αυτή την ηλικία, να μην μπορείς να βρίσκεσαι σε κορυφαίο επίπεδο» δήλωσε στη L΄Equipe.

Σίγουρα κάποιοι θα πούν οτι και ο Prost επέστρεψε μετά από 1 χρόνο απουσιάς το 1993 και πήρε τον τίτλο..
Άλλο επίπεδο ανταγωνισμού τότε , αφού τα περισσότερα μονοθέσια δεν έπιαναν τον χρόνο που χρειαζόταν για να πάρουν κατάταξη και ο Prost τότε, εκτός του οτι απείχε μόνο 1 χρόνο, ήταν και 38 χρονών,..3 χρόνια νεότερος δηλ από οτι τώρα ο Schumacher..

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa