21 Οκτ 2010

Αναβαθμήσεις θα έχουν στην Κορέα οι ομάδες...

Με σκοπό να μείνουν στο παιχνίδι οι ομάδες, φέρνουν στην Κορέα τις τελαυταίες τους αναβαθμήσεις..
«Έχουμε τροποποιημένη μπροστινή αεροτομή, συνεπώς έχουμε δύο μεγάλες αναβαθμίσεις ορατές στο μονοθέσιο. Επιπρόσθετα, έχουμε και μικρές αναβαθμίσεις σε μηχανικά μέρη που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την απόδοση της MP4-25», ήταν τα λόγια του αρχιμηχανικού της McLaren, Phil Prew, ο οποίος πρόσθεσε πως τα χαρακτηριστικά της πίστας ευνοούν τις τρεις μεγάλες ομάδες.

«Προφανώς έχουμε μεγάλες ευθείες με αρκετά φρένα, τα οποία νομίζω ότι ευνοούν τα μονοθέσια μας. Το δεύτερο τμήμα, μοιάζει περισσότερο με την πίστα της Τουρκίας, όπου και εκεί είχαμε καλή απόδοση. Το τελευταίο τμήμα θυμίζει την Ουγγαρία. Συνεπώς, εξαρτάται από το πόσο μπορούμε να επωφεληθούμε από τις μεγάλες ευθείες και τα γρήγορα τμήματα, συγκριτικά με τον τρόπο που θα αντιδράσουν οι Red Bull στις στροφές», συμπλήρωσε ο Prew.

Αναβαθμίσεις έχει και η Ferrari...
Νεα γεωμετρία ανάρτησης θα δοκιμάσουν οι Ιταλοί,  έτσι ώστε τα ελαστικά να φθάνουν νωρίτερα στην ιδανική θερμοκρασία. Επίσης νεο συστημα f-duct σε συνδυασμο με νεα πισω αεροτομή, καθώς και μια τελευταία  αναβάθμιση στο EBD ( exhaust blown diffuser)

Και τέλος μην ξεχνάμε οτι η Red Bull έφερε κάποιες αναβαθμήσεις στην Ιαπωνία με την νέα πίσω αεροτομή να δείξει σε αυτό τον αγώνα τις δυνατότητές της , γιατι σύμφωνα με τις δηλώσεις της ομάδας, με αυτή θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, στις μεγάλες ευθείες.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa