21 Οκτ 2010

O Vettel θέλει να μιμηθεί τον kimi

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θέλει να μιμηθεί φέτος το κατόρθωμα του Κίμι Ράικονεν να κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2007 κόντρα στα προγνωστικά.
Ο Ράικονεν ήταν 17 βαθμούς πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον δύο αγώνες πριν από το τέλος εκείνης της σεζόν, παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει τον μοναδικό μέχρι σήμερα τίτλο F1 της καριέρας του.
Ο Φέτελ είναι τώρα 14 πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο της κατάταξης και team mate του στην Red Bull, Μαρκ Ουέμπερ, με τρεις αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της χρονιάς.
"Αυτό που έγινε το 2007, έγινε για κάποιο λόγο", τόνισε ο γερμανός πιλότος.
"Ο Κίμι δεν είχε πολλές πιθανότητες για το πρωτάθλημα γιατί ήταν 17 βαθμούς πίσω, αλλά έδειξε ότι όλα γίνονται. Εκανε το μέγιστο δυνατό, κερδίζοντας τους δύο τελευταίους αγώνες, όμως χρειάστηκε και οι άλλοι να μην τερματίσουν στους βαθμούς ή αρκετά ψηλά, άρα δεν μπορείς να συγκρίνεις.
"Τρεις αγώνες πριν από το τέλος όλοι μας (σ.σ.: οι πέντε διεκδικητές) είμαστε σε θέση να κερδίσουμε τον τίτλο, άλλος είναι σε καλύτερη, άλλος σε χειρότερη, αλλά έτσι είναι οι αγώνες ταχύτητας.
"Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου, ωστόσο η προσδοκία ήταν να είμαστε σε θέση να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Είμαστε σε δυνατή θέση για να τα καταφέρουμε, άρα μέχρι στιγμής έχουμε εκπληρώσει τις προσδοκίες μας".
Ο Ουέμπερ βρίσκεται στην καλύτερη θέση όλων, καθώς έχει 14 βαθμούς διαφορά από τους Φέτελ και Φερνάντο Αλόνσο, 28 από τον Λιούις Χάμιλτον και 31 από τον Τζένσον Μπάτον.
"Είναι γελοίο να αρχίσουμε από τώρα τους υπολογισμούς, γιατί μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα", σημείωσε ο αυστραλός.
"Το σίγουρο είναι ότι αν κερδίσω τους δύο επόμενους αγώνες, τότε όλα θα τελειώσουν. Βλέπω τον αγώνα της Κορέας ως έναν ακόμα αγώνα. Το προβάδισμά μου έχει αυξηθεί λίγο στις τελευταίες κούρσες και απλά πρέπει να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν κάνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους".
sport.gr

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa