28 Σεπ 2010

Διπλή τύχη για τον Webber

Μόνο ικανοποιημένος πρέπει να είναι ο Μαρκ Γουέμπερ που όχι μόνο κατάφερε να δει την καρό σημαία στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης, αλλά και να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
 Στο ατύχημα που είχε με τον Hamilton ο Αυστραλός βγήκε αλώβητος από την επαφή, ενώ ο Hamilton δεν είχε την ίδια τύχη, αφού εγκατέλειψε.
Ωστόσο δεν βγήκε και τόσο αλώβητος..
Σύμφωνα με την Bridgestone ο Αυστραλός ήταν τυχερός που δεν εγκατέλειψε, καθώς το ελαστικό του ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο, ύστερα από την επαφή που είχε με το μονοθέσιο του Λιουίς Χάμιλτον περίπου στο μέσο του αγώνα.

«Ήταν πολύ - πολύ τυχερός. Αν υπήρχαν πιο γρήγορες αριστερές στροφές, όλα θα είχαν τελειώσει», ήταν τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της Bridgestone, Χιροχίντε Χαμασίμα.

Ωστόσο, ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull πήρε την τρίτη θέση, διατηρώντας την πρωτιά του στο πρωτάθλημα.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa