27 Σεπ 2010

Οι ποινές μετά τον αγώνα.. έπεσαν βροχή

Το πέσιμο της καρό σημαίας στο Grand Prix Σιγκαπούρης βρήκε τον Adrian Sutil στην 8η θέση αλλά ο Γερμανός οδηγός της Force India την έχασε όταν έλαβε ποινή 20 δευτερολέπτων από τους αγωνοδίκες. Μετά το τέλος του αγώνα αποδείχτηκε ότι ο Sutil απέκτησε πλεονέκτημα στον πρώτο γύρο, πηγαίνοντας από την εξωτερική της στροφής 7. Έτσι, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να του επιβάλουν ποινή 20 δευτερολέπτων που προστέθηκαν στο συνολικό του χρόνο.

Οι ποινές όμως δεν σταμάτησαν εκεί.Η επόμενη περίπτωση που εξέτασαν οι αγωνοδίκες ήταν εκείνη που τους κατάγγειλαν οι άνθρωποι της Force India και αφορούσε τον Nico Hulkenberg. Το συμβάν που εξετάστηκε αφορούσε τον πρώτο γύρο του αγώνα και το πλεονέκτημα που απέκτησε ο νεαρός Γερμανός κόβοντας ένα σικέιν. Οι αγωνοδίκες μίλησαν με τους Hulkenberg, Liuzzi, όπως επίσης και με εκπροσώπους των Force India και Williams, μελέτησαν τα στοιχεία της τηλεμετρίας και το βίντεο και έκριναν ότι πρέπει να τιμωρήσουν τον Hulkenberg.

Στον Γερμανό επιβλήθηκε ποινή διέλευσης αλλά επειδή δόθηκε μετά το τέλος του αγώνα μετατράπηκε σε 20 δευτερόλεπτα που προστέθηκαν στο συνολικό χρόνο του. Έτσι, ο Hulkenberg έχασε την 8η θέση στην οποία είχε ανέβει μετά την ποινή στον Sutil και έπεσε στη 10η, με τον Massa να ανεβαίνει 8ος και τον Sutil 9ο. Ταυτόχρονα, η Force India ξαναπέρασε μπροστά από τη Williams στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 60 βαθμούς έναντι 56.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa