17 Σεπ 2010

Στην... Mercedes GP o Sutil???

Εκεί στο BBC πρέπει να τρελάθηκαν και κάθε μέρα συζητάνε την αποχώριση του Schumacher..ή οχι.?

Ο Eddie Jordan, σχολιαστής του BBC είχε δηλώσει μετά την ολοκλήρωση του Ιταλικού Grand Prix πως είναι πολύ πιθανό ο Γερμανός να αποχωρήσει.
«Έχω την εντύπωση πως έχει αλλάξει κάτι ριζικό. Πιστεύω πως είναι απογοητευμένος και σκέφτεται την αποχώρηση. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις και τώρα μου δίνει την εντύπωση πως το ξανασκέφτεται», δήλωσε ο Jordan.

Ο Jonathan Legard, και αυτός από την ομάδα του BBC, μίλησε ήδη για τον αντικαταστάτη του Γερμανού, και αυτός ακούει στο όνομα Adrian Sutil, επίσης Γερμανός σε μια γερμανική ομάδα. «Το συμβόλαιο του Sutil με τη Force India λήγει, άκουσα λοιπόν πως είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Schumacher στο τέλος της χρονιάς, αν αυτός αποχωρήσει από την F1».

Ωστόσο εγώ προσωπικά πιστεύω πως αυτά είναι δημοσιογραφικά παιχνίδια γιατι δεν έχουν τόση λογική..
Για το θέμα της αποχώρησης ..ο Schumacher ήρθε αν μη τι άλλο για να κάνει το κέφι του, να βοηθήσει τον παλιό φίλο Brawn αλλά να φύγει και με το κεφάλι ψηλά. Αν όχι ακόμα ένα πρωτάθλημα (πράγμα πολύ δύσκολο με τα δεδομένα της στιγμής..) τουλάχιστον με μερικές νίκες ακόμα.. Φέτος αυτό δεν πρόκειτε να επιτευχθεί. Ελπίζει λοιπόν του χρόνου να τα καταφέρει καλύτερα με ένα μονοθέσιο που θα συμβάλει και αυτός στην δημιουργία του. Του το οφείλει η Mercedes και πιστεύω θα του το δώσει..
Για το θέμα της αντικατάστασης.... Αν τελικά ισχύσουν αυτά και αποχωρίσει στο τέλος της χρονιάς (που δεν το πιστεύω επαναλαμβάνω..)  γαιτί η Mercedes να επιλέξει τον Sutil??? Θα προσφέρει περισσότερα στην ομάδα από τον Schumacher? Προφανώς  θα θέλει του χρόνου να πάει ακόμα παραπέρα και γιατί όχι για τον τίτλο. Άρα δεδομένου οτι ο Rosberg καλός οδηγός, όχι όμως επιπέδου των κορυφαίων αυτή τη στιγμή, πρέπει να τον αντικαταστήσει τον Schumacher με κάποιον ικανό για να πάει για το πρωτάθλημα από την πρώτη στιγμή. Με οδηγούς ,όπως ακούσαμε τελευταία για την επιστροφή του Raikkonen και τον Vettel να θέλει να βρεθεί στην σκεπή μιας πιο μεγάλης ομάδας για μελλοντική μετακίνηση , και εκτός των άλλων και Γερμανός όπως θέλει η Mercedes... πραγματικά δεν νομίζω οτι ο Sutil αποτελεί πιθανότητα αντικαταστάτη του Michael Schumacher...
Αλλά πάλι...ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στον κόσμο της F1........

(Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική γνώμη του συντάκτη του Speed982)

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa