11 Σεπ 2010

Ποινή 5 θέσεων σε Glock & Petrov


Και στο Ιταλικό Grand Prix στη Monza το grid του αγώνα θα διαφοροποιηθεί λίγο σε σχέση με εκείνο που προέκυψε από τους χρόνους στην πίστα λόγω τιμωριών. Πρώτη χρονικά ήταν η ποινή 5 θέσεων στην εκκίνηση του αγώνα που επιβλήθηκε στον Timo Glock γιατί πριν από την περίοδο των κατατακτηρίων οι μηχανικοί της Virgin αναγκάστηκαν να ανοίξουν το κιβώτιο ταχυτήτων στο μονοθέσιό του για να αντικαταστήσουν το διαφορικό. Ο Glock είχε αρχικά καταταχτεί στην 21η θέση αλλά θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα από το τέλος.

Ο Glock ήταν πρωταγωνιστής και στην άλλη περίπτωση, όταν στο γρήγορο γύρο του στο Q1 συνάντησε μπροστά του τον Vilaly Petrov, ο οποίος πήγαινε πολύ αργά πάνω στην αγωνιστική γραμμή. Ο οδηγός της Renault έλαβε ποινή 5 θέσεων στην εκκίνηση για αυτόν το λόγο και αντί για τη 15η θέση που κατατάχτηκε αρχικά θα εκκινήσει από την 20ή θέση. «Μπορώ μόνο να του ζητήσω συγγνώμη που τον εμπόδισα. Δεν τον είδα να έρχεται πίσω μου και δεν είδα τις μπλε σημαίες βγαίνοντας από τα pit», είπε ο Petrov.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa