8 Σεπ 2010

Οχι στην 13η ομάδα από FIA

Τα «φτερά» έκοψε η FIA σε όσους ενδιαφέρονταν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 το 2011, ύστερα από την ανακοίνωση της πως δεν θα υπάρξει 13η ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα. Συνεπώς, και την επόμενη σεζόν 24 θα είναι τα μονοθέσια που θα παίρνουν θέση στο γκριντ.

Αναλυτικά το απόσπασμα της απόφασης του ΠΣΜΑ αναφέρει: «Μετά το δελτίο Τύπου της 19ης Μαρτίου, με το οποίο καλούσαμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις σεζόν 2011 και 2012 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1, ορισμένοι υποψήφιοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους. Θεωρούμε ότι κανείς από τους υποψήφιους δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Επομένως, δεν θα υπάρξει 13η ομάδα».

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa