23 Σεπ 2010

Φόβος για την βροχή που προβλέπεται στην Singapore

To GP της Συγκαπούρης είναι από τα εντυπωσιακότερα όλου του πρωταθλήματος, λόγο του οτι γίνεται νύχτα, για να βολέψουν οι ώρες μετάδοσης και στην Ευρώπη. Αυτό του δίνει ξεχωριστή αίγλη και ενδιαφέρον και κάθε χρόνο σημειώνει από της μεγαλύτερες τηλεθεάσεις παγκοσμίως από όλα τα σπορ.
Φέτος προστίθεται ακόμα ενα ενδιαφέρον και πρωτόγνωρο στοιχείο. Η βροχή. Καταιγίδες χτυπούν αυτό τον καιρό την μαρίνα Μπέι και οι προβλέψεις μιλάν και για το 3ήμερο του αγώνα.
Κάποιοι οδηγοί μιλούν με ενδιαφέρον για αυτές τις συνθήκες ενώ κάποιοι άλλοι ανησιχούν για την επικινδυνότητα της κατάστασης. Λόγο φώτων ήδη η ορατότητα είναι αρκετά περιορισμένη και η βροχή και το σπρέι θα την περιορίσουν και άλλο.
«Δεν έχουμε ακόμη εμπειρία από βροχή σε αυτήν την πίστα, συνεπώς θα ήταν ενδιαφέρον αν αυτό συμβεί», ήταν τα λόγια του Vettel ενώ ο Rosberg δήλωσε «Ανησυχούμε λίγο για το τι θα γίνει με την βροχή, με τα φώτα, γενικά με όλα στην πίστα. Είναι άγνωστο. Μέχρι τώρα για τις κατατακτήριες και τον αγώνα οι συνθήκες ήταν καλές αλλά θα είναι ενδιαφέρον για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές»

O πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Mark Webber, δήλωσε πως αν πρόκειται να βρέξει θα ήθελε να έχει χρόνο στη βρεγμένη πίστα όσο νωρίτερα γίνεται. «Δεν έχουμε εμπειρία με βροχή εδώ και αυτό που χρειαζόμαστε είναι να αποκτήσουμε. Όσο πιο σύντομα τόσο καλύτερα. Ποντάρω πως όλα θα πάνε καλά, αν όμως βρέξει πάρα πολύ δεν θα έχουμε αγώνα. Το αφήνουμε στους υπεύθυνους να σιγουρευτούν πως είναι αρκετά ασφαλή τα πράγματα ώστε να παραμείνουμε στην πίστα» 
ενώ ο Rubens Barrichello με τη σειρά του θεωρεί πως θα υπάρχει πρόβλημα αν βρέξει «Γλιστράει πολύ αυτή η πίστα και ευτυχώς έχουν κάνει καλή δουλειά όσον αφορά τη βελτίωση του οδοστρώματος ώστε να μην έχει πολλές αναπηδήσεις όπως παλαιότερα. Δεν έχουμε αγωνιστεί στο βρεγμένο εδώ, έτσι πρέπει να δοκιμάσουμε τα ελαστικά αλλά το κυριότερο πρόβλημα είναι η ορατότητα. Αν βρέξει όπως στη Βραζιλία τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την ορατότητα. Όχι τόσο πολύ από το σπρέι αλλά με το νερό που θα πέφτει στο visor». 

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa