14 Σεπ 2010

o Kimi επιστρέφει !?

Ξαναφουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Κίμι Ραϊκόνεν να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, την επόμενη σεζόν. Ο Φινλανδός που φέτος συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με την ομάδα της Citroen Junior βρίσκεται σε συζητήσεις με την Renault.

Πολλές είναι οι φορές που ο Ραϊκόνεν έχει τονίσει πόσο ενδιαφέρον είναι η νέα του πρόκληση, έχοντας αφήσει ελάχιστες πιθανότητες να επιστρέψει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μάλιστα, ο 31χρονος οδηγός έχει προσθέσει πως μόνο αν έχει στη διάθεση του ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο θα σκεφτεί την εν λόγω πιθανότητα.

Από την άλλη το μεταγραφικό σκηνικό στις κορυφαίες ομάδες της F1 έχει ξεκαθαρίσει με τη δεύτερη θέση της Renault ωστόσο ακόμη να μην έχει… καπαρωθεί.

«Είναι αλήθεια το καλοκαίρι είχαμε πολλούς υποψήφιους και ο Ραϊκόνεν είναι ένας από τους υποψήφιους και αυτό γιατί έχουμε επαφές», τόνισε το αφεντικό της γαλλικής ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ, ο οποίος πρόσθεσε πως ένας Παγκόσμιος πρωταθλητής θα άλλαζε τον τρόπο που η ομάδα δουλεύει.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa