7 Σεπ 2010

ο Massa.. έκλεψε στο Spa (video)

Η FIA ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες επιτράπηκε στον Φελίπε Μάσα να ξεκινήσει τον αγώνα στο Βέλγιο λίγο πιο μπροστά από την θέση που είχε στο grid.


Ενα ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ τις τελευταίες μέρες, δείχνει ότι η Ferrari του βραζιλιάνου είχε σταματήσει περίπου ένα μέτρο εκτός της γραμμής που ορίζει τη θέση του στη σχάρα εκκίνησης, μετά τον γύρο σχηματισμού.

Αλλά η παράβαση δεν υπέπεσε στην προσοχή κάποιου κριτή ώστε να ενημερωθεί σχετικά ο αλυτάρχης Τσάρλι Γουίτινγκ, με αποτέλεσμα η εκκίνηση να δοθεί κανονικά.

Τώρα η έρευνα της FIA έχει ως στόχο να βρει τους λόγους για τους οποίους η λάθος τοποθέτηση του Μάσα στο grid δεν έγινε αντιληπτή, προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Ο ίδιος ο Μάσα, ο οποίος ξεκίνησε από την 6η θέση και τερμάτισε 4ος, δεν κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς η τελική κατάταξη της κούρσας έχει ήδη επικυρωθεί από το βράδυ της περασμένης Κυριακής (29/8), από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποια διαμαρτυρία από αντίπαλη ομάδα μετά τον αγώνα.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa