15 Οκτ 2009

Kimi VS Fernando


Η έξοδος του Kimi Raikonen από το Maranello στο τέλος της σεζόν είναι φυσιολογικό να τον έχει πικράνει. Σε τέτοιο βαθμό που -αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρουν βελγικά μέσα ενημέρωσης- κατηγορεί τον Fernando Alonso ότι «πλήρωσε» για να οδηγήσει με τα χρώματα της Ferrari. Στην πραγματικότητα, βέβαια, όχι ο ίδιος ο Ισπανός αλλά η τράπεζα Santander, προσωπικός χορηγός του πιλότου της Renault, θα είναι χρηματοδότης από το επόμενο έτος της Scuderia.

«Συνήθως οι πρωτάρηδες οδηγοί είναι αυτοί που πληρώνουν προκειμένου να αγωνιστούν. Για πρώτη φορά όμως βλέπουμε έναν δις παγκόσμιο πρωταθλητή να πληρώνει», φέρεται να δήλωσε ο 30χρονος Φινλανδός.

Το συμβόλαιο του Raikkonen με τη Ferrari έληγε στα τέλη του 2010, χρονική στιγμή κατά την οποία όταν και θα θέτονταν σε ισχύ η συνεργασία της ιταλικής ομάδας με τον Alonso. Πληροφορίες θέλουν όμως την τράπεζα Santander να ανέλαβε το κόστος αποδέσμευσης του Φινλανδού, προκειμένου να επισπευστεί κατά ένα έτος η άφιξη του Ισπανού στο Maranello.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa