12 Απρ 2010

o Jackie Stewart στηρίζει Schumi

Δεν υπάρχει περίπτωση, ο Sir Jackie Stewart διαβάζει SPEED 982 και μας επιβεβαιώνει σε ότι είπαμε σε προηγούμενο άρθρο για τον Schumacher. O βετεράνος οδηγός μίλησε στον Observer για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, τις επιδόσεις αλλά και τις… αποφάσεις του.



«Ο Michael αποχώρησε από την ενεργό δράση υπερβολικά νωρίς. Δεν έπρεπε να το κάνει γιατί ακόμα είχε ανοιχτούς λογαριασμούς στο σπορ αυτό. Όταν εγώ αποσύρθηκα, ήξερα ότι δεν θα οδηγούσα ποτέ ξανά. Το ίδιο και ο Gerhard Berger. Ο Niki Lauda επέστρεψε αλλά μετά από ένα επιτυχημένο δεύτερο μέρος καριέρας, στον τελευταίο του αγώνα άφησε το κράνος του στη θέση του οδηγού. Ήξερε, όλοι το ξέραμε, ότι δεν θα καθόταν ποτέ ξανά στο αγωνιστικό κάθισμα. Όμως ο Michael είχε ακόμα πράγματα να δώσει», είπε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.

Επέστρεψε λοιπόν ο Schumacher, αν και το ξεκίνημά του στη σεζόν δεν είναι όπως το ονειρεύονταν οι οπαδοί του. Ωστόσο, ο Stewart τάχθηκε στο πλευρό του.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Michael δεν έχει χάσει τις ικανότητες του. Δεν χάνει ξαφνικά την εμπειρία και τις γνώσεις που σε χρίζουν επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Θυμάμαι στη δική μου περίπτωση, έχοντας αποχωρήσει από την ενεργό δράση πέντε και δέκα χρόνια, όντας 39 και 44 ετών αντίστοιχα, οδήγησα όλα τα μονοθέσια του πρωταθλήματος για λογαριασμό της Elf. Δεν ένιωθα ότι είχα χάσει κάτι από τις ικανότητές μου. Ο Michael ακόμα δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι ήττες από τον teammate του στις κατατακτήριες δοκιμές, είμαι σίγουρος ότι τον προβληματίζουν περισσότερο απ’ ό,τι δείχνει. Ένα σημαντικό πρόβλημα είναι ότι και εκτός των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, υπάρχουν κι άλλοι ικανοί και έμπειροι πιλότοι όπως ο Rubens Barrichello και ο Robert Kubica. Δεν θυμάμαι στο πρόσφατο παρελθόν να υπήρχαν τόσοι ικανοί οδηγοί στο grid», τόνισε ο Σκοτσέζος.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa