15 Απρ 2010

Hamilton vs Petrov


Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει σχετικά με τις μανούβρες του Lewis Hamilton όταν προσπαθούσε να υπερασπιστεί τη θέση του από τον Vitaly Petrov στο Grand Prix Μαλαισίας. Οι αγωνοδίκες επέλεξαν να μην τιμωρήσουν τον οδηγό της McLaren και περιορίστηκαν σε μία επίπληξη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όμως οι συνάδελφοι του Βρετανού οδηγού είχαν αντίθετη άποψη.

«Δεν πιστεύω ότι συμπεριφέρθηκε σωστά. Όταν το είδα ήμουν μόνος μου και έβλεπα τον αγώνα από την τηλεόραση και δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Αν τον είχα δίπλα μου εκείνη τη στιγμή θα του έκανα παράπονα, γιατί δεν ήταν σωστή η κίνησή του. Οι απόψεις διίστανται, με κάποιους να λένε ότι ακόμα επιτάχυνε και δεν βρισκόταν καν κοντά στη ζώνη φρεναρίσματος. Μπορούν να ειπωθούν πολλά αλλά η ουσία είναι ότι οι οδηγοί έχουμε κάποιου είδους συμφωνία, προφορική προφανώς, που λέει ότι μπορείς να αλλάξεις γραμμή μόνο μία φορά όταν υπερασπίζεσαι τη θέση σου. Για μένα αυτή η εικόνα θύμιζε πρωταθλήματα του τύπου Formula Ford. Όχι Formula 1», σχολίασε ο οδηγός της Williams μιλώντας στα ΜΜΕ στο περιθώριο του Grand Prix της Κίνας.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Kubica

«Διαβάζοντας τους κανονισμούς, νομίζω είναι ξεκάθαρο ποιες κινήσεις επιτρέπονται. Βλέποντας όμως το Grand Prix της Μαλαισίας, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα», είπε ο οδηγός της Renault, που τόνισε ότι ο Hamilton θα έπρεπε να έχει τιμωρηθεί.

Πάντως, ο Kubica έδωσε και μία νέα διάσταση στο θέμα, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του υπήρξαν επικίνδυνες κινήσεις και από άλλους οδηγούς στη Sepang.

«Ήταν πολλές οι επικίνδυνες κινήσεις σε αυτόν τον αγώνα και όχι μόνο από έναν οδηγό. Την ίδια τακτική, της αλλαγής γραμμής παραπάνω από μία φορά, την ακολούθησαν κι άλλοι. Αυτό είναι απαράδεκτο και παρότι υπάρχουν κανονισμοί, αυτοί φαίνεται είναι διακοσμητικοί. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο σχετικά», σχολίασε ο Πολωνός.

H δική μας άποψη είναι απλή... ο Petrov "πέρασε" τον Hamilton έστω και αν δεν το ξέρει ακόμα... Μπράβο στον Ρώσο...

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa