22 Απρ 2010

Και η Pirelli στην F1?

Είπα δεν θα ασχοληθώ με το θέμα , οχι για κανενα άλλο λόγο αλλά γιατί είναι νωρίς ακόμα... Αλλά μιας και θα εμπλακεί και η αγαπημένη μάρκα ελαστικών του φίλου μου του Μαρκό... να πώ οτι όπως είπαμε η Brigestone του χρόνου φεύγει από την F1...
Δέχτηκε να την αντικαταστήσει μέχρι στιγμής η Michelin αλλά με τον όρο να μην είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής για το 2011.... έτσι στο παιχνίδι μπήκε πρίν από λίγες μέρες η Cooper AVON και τώρα ενδιαφέρεται και η ... Pirelli (yhea)

Η ιταλική εταιρεία, που εγκατέλειψε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 την F1, είχε δηλώσει πέρυσι πως δεν ενδιαφέρεται για τη Formula 1 και πως προτιμά να εξελίσσει αγωνιστικά ελαστικά τα οποία έχουν ένα όφελος για τα ελαστικά δρόμου.

Την Τετάρτη 21/4 οι μέτοχοι της εταιρείας είχαν συνάντηση στο Μιλάνο, με τον Πρόεδρο της Pirelli, Marco Tronchetti Provera, να δηλώνει πως ίσως το ξανασκεφτούν. Όπως και η Michelin, η Pirelli ενδιαφέρεται για την αλλαγή της διαμέτρου των τροχών, από 13” σε 18”, κάτι το οποίο θα έχει ένα οικονομικό όφελος προς τις εταιρείες: «Αυτό είναι κάτι για το οποίο πιέζαμε να γίνει αρκετά χρόνια», δήλωσε ο Tronchetti Provera.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το ANSA και την εφημερίδα Il Giornale, ο Tronchetti Provera δήλωσε: «Εξετάζουμε τον κόσμο της F1 με μεγαλύτερη προσοχή πλέον. Αυτοί οι δύο παράγοντες είναι πολύ ενδιαφέροντες, έστω και αν ακόμα δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Ωστόσο πρέπει να γίνουν οι αλλαγές αυτές, έτσι λοιπόν θα εξετάσουμε την επιστροφή μας στη Formula 1».

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa