19 Απρ 2010

Lewis .. ο Ατιμώρητος

Με επίπληξη τη γλίτωσε ο  Lewis Hamilton  για το συμβάν που έλαβε χώρα στον 6ο γύρο, κατά την έξοδό τους από τα pits.



Oι μηχανικοί της Red Bull Racing αποδέσμευσαν ελάχιστα πιο γρήγορα τον Γερμανό και ο Βρετανός στην προσπάθειά του να βγει μπροστά του, έστριψε απότομα αριστερά φεύγοντας με τις ...μπάντες, με αποτέλεσμα οι τροχοί των μονοθεσιών τους να έρθουν σε επαφή.

Διέσχισαν τα pits πλάι πλάι με τον Hamilton που βρισκόταν εκτός γραμμής να αναγκάζεται να σηκώσει στιγμιαία το πόδι από το γκάζι ώστε να αποφευχθεί η σύγκρουση στην έξοδο του pitlane.

Οι αγωνοδίκες εξέτασαν το συμβάν μετά το τέλος του αγώνα, άκουσαν τις απόψεις των δύο πιλότων και τελικά αποφάσισαν απλά να τους επιπλήξουν για τη συμπεριφορά τους, γεγονός που δεν επηρεάζει τα αποτελέσματα του αγώνα.

«Νομίζω ότι δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η ομάδα περίμενε την κατάλληλη στιγμή, αλλά καθώς έβγαινα διαπίστωσα ότι ο Sebastian ήταν εκεί. Με έσπρωξε λίγο προς τα δεξιά και οι τροχοί μας ακούμπησαν. Πέραν τούτου δεν έγινε κάτι άδικο», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο Hamilton.

Aπό την πλευρά του ο Vettel είπε: «Ήμουν μπροστά και δεν ξέρω γιατί έστριψε προς τα αριστερά και ερχόταν κατά πάνω μου. Ήλπιζα να μην έχω κλαταρισμένο ελαστικό μετά από αυτό, αλλά πραγματικά δεν κατάλαβα την ενέργειά του γιατί ήμουν λίγο πιο μπροστά οπότε είχα το πλεονέκτημα».

Εμας μα θύμισε τον Hamilton που έπεσε πάνω στον Raikkonnen στην Ισπανία το 2008 ... και εκεί ΔΕΝ είδε και δεν κατάλαβε.... Δεν λέει να κόψει τις πονηριές ο Αγγλος Οδηγός... απλά γιατι ΔΕΝ τιμωρείται... Αντικανονικές κινήσεις στον προηγούμενο αγώνα, πάτημα γραμμής Pit Stop στην Κίνα και στη συνέχεια βόλτα ανάμεσα στους μηχανικούς και ούτε ενα δευτερόλεπτο ποινής....  Τα σχόλια δικά σας

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa