25 Μαΐ 2010

Ο Michael Schumacher έτρεξε σε δύο αγώνες Καρτ

Η αγάπη του Michael Schumacher για τα καρτ είναι γνωστή και επιβεβαιώθηκε και το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε… ξεμούδιασμα συμμετέχοντας σε δύο αγώνες του πρωταθλήματος DMV που έλαβαν χώρα στην πίστα Oppenrod. Μάλιστα, ο οδηγός της Mercedes GP κατάφερε και στα δύο σκέλη να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Όταν ρωτήθηκε κατά πόσο είναι επικίνδυνο αυτό το χόμπι ανάμεσα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Formula 1, ο Schumacher αρνήθηκε την επικινδυνότητα των καρτ.

«Υπάρχουν πολύ λίγα σπορ που είναι πιο επικίνδυνα από τη Formula 1. Θεωρώ ότι τα καρτ βρίσκονται στην… ασφαλή πλευρά. Διασκεδάζω στα καρτ και γι’ αυτό κάνω όποτε μπορώ. Όσα μαθαίνεις δεν βοηθούν ιδιαίτερα στη Formula 1 αλλά μπορείς να κάνεις πολλές προσπεράσεις», είπε ο 41χρονος στο γερμανικό Auto Motor und Sport.

Ο Schumacher βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού με 22 βαθμούς.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa