25 Μαΐ 2010

F1 στην... άμμο!

Το F1 Roadshow της Red Bull πραγματοποίησε μία από τις εντυπωσιακότερες στάσεις του. Με πρωταγωνιστή τον Jaime Alguersuari, ξεσήκωσε 200.000 θεατές στην παρθενική επίσκεψη της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Καραϊβική και συγκεκριμένα στη Δομινικανή Δημοκρατία και την πόλη του Santo Domingo. Αυτή η ημερήσια έκρηξη αδρεναλίνης περιλάμβανε βόλτες υψηλών ταχυτήτων με την RB5, αγώνες drift και καρτ αν και το highlight της εκδήλωσης ήταν όταν ο οδηγός της Scuderia Toro Rosso πήγε το μονοθέσιο για… μπάνιο!

Ο 20χρονος Ισπανός ήταν πίσω από το τιμόνι της RB5 και μετά τις βόλτες στους δρόμους της πόλης, επέλεξε ένα εντελώς αταίριαστο περιβάλλον για μονοθέσιο της Formula 1. Πάτησε γκάζι στην παραλία Juanillo-Cap Cana, έπιασε ακόμα και τα 180 χιλιόμετρα την ώρα και δεν παρέλειψε να γεμίσει την RB5 με… αλάτι!


«Είμαι ενθουσιασμένος! Θέλω να ευχαριστήσω τη Red Bull που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω ο πρώτος οδηγός που έτρεξε με μονοθέσιο της Formula 1 στην άμμο! Γενικά η επίσκεψή μας στη Δομινικανή Δημοκρατία ήταν εκπληκτική. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με το καλύτερο κοινό. Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο», δήλωσε ο Alguresuari.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa