19 Μαρ 2010

Ισως στην Αυστραλία να .. ξαναδούμε τον schumi που ξέρουμε

Το τσίρκο της Formula 1 θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας για το δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος και η ομάδα της Mercedes ελπίζει να κάνει μια καλύτερη εμφάνιση από αυτήν στην πρεμιέρα. Οι αριθμοί είναι υπέρ τους, καθώς ο Michael Schumacher έχει κερδίσει 4 φορές σε 5 αγώνες από το 2000 έως το 2004 και επίσης κατέχει και το ρεκόρ ταχύτερου γύρου από το 2004. Θεωρεί πως η Αυστραλία ανήκει στα highlight της χρονιάς και έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τον αγώνα αυτόν.

«Η Αυστραλία πάντα ήταν ένα από τα highlight του προγράμματος, κάτι το οποίο ισχύει και για μένα όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι. Τις προηγούμενες φορές επισκεπτόμουν την ήπειρο αρκετά νωρίς και είχα μερικές πολύ καλές ημέρες προπόνησης, σε συνδυασμό με χαλάρωση και ξεκούραση, ώστε να είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος για τον αγώνα. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από τη Μελβούρνη και τις περισσότερες φορές έχουμε παρακολουθήσει ενδιαφέροντες αγώνες. Είμαι ικανοποιημένος με την έκβαση του πρώτου αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν. Η 6η θέση ήταν καλή για μένα, ιδίως αν λάβετε υπόψη σας τις ελάχιστες φορές που έχω βρεθεί πίσω από το τιμόνι κάποιου μονοθεσίου μετά την αποχώρησή μου. Είμαι σίγουρος πως η Μελβούρνη θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο να μπω στο ρυθμό μου και πραγματικά ανυπομονώ πολύ γι’ αυτό», δήλωσε ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Ross Brawn, δήλωσε πως χρειάζεται δουλειά ώστε να κλείσουν τη διαφορά από την κορυφή αλλά είναι ικανοποιημένος από τη συνεργασία των δύο οδηγών του…

«Η ομάδα έκανε καλή δουλειά στο Μπαχρέιν αλλά αποδεχόμαστε πως δεν ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Πρέπει να δουλέψουμε για να κλείσουμε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους. Με ευχαρίστησε πολύ η απόδοση του Nico και του Michael, και ο τρόπος που συνεργάστηκαν, ώστε να έχουμε σωστή πληροφόρηση για την ανάπτυξη του μονοθεσίου κατά τη διάρκεια του 3ημέρου. Ενώ το μονοθέσιό μας είναι πολύ ισχυρό, έχουμε αναπτύξει ένα σχέδιο για τους επόμενους αγώνες, οι οποίες θα φέρουν τις απαιτούμενες βελτιώσεις για να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε τους κορυφαίους».

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa