21 Μαρ 2010

Πόσο καλός μπορεί να είναι ο Schumacher φέτος?

Όλοι πρίν τον πρώτο αγώνα στο Μπαχρέιν αναροτιόμασταν τι θα γίνει φέτος με τον Σουμάχερ... Θα τα καταφέρει ή οχι? Την άποψή του λένε και οι συνάδελφοι του με άλλους να υποστιρίζουν οτι "ΝΑΙ" θα τα καταφέρει ενώ άλλοι τον θέλουν πίσω από τον νέο και ταλαντούχο teemate του Niko Rosberg..
O Webber λέει:
«Ο Schumacher ήταν ανταγωνιστικός. Όχι όμως σε σχέση με εμφανίσεις του παρελθόντος, όταν επικρατούσε με διαφορά 60 δευτερολέπτων από τον δεύτερο. Φέτος δύσκολα θα μπορέσει να πάρει τέτοια νίκη αλλά πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικός. Το πόσο θα φανεί στην πορεία. Αλλά δεν περιμένω να επικρατήσει κατά κράτος του teammate του στη Mercedes, Nico Rosberg. Η μεταξύ τους μάχη θα κριθεί στις λεπτομέρειες αφού είναι και οι δύο πολύ καλοί», είπε ο Αυστραλός.

Πάντως στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο Webber ήταν πίσω και από τους δύο.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Niki Lauda, όμως εκθείασε τις επιδόσεις του οδηγού της Mercedes. Άλλωστε ξέρει καλά από επιστροφές αφού εκείνος απουσίαζε δύο σεζόν από τη Formula 1 αλλά στη… δεύτερη καριέρα του βρέθηκε ξανά στο θρόνο κατακτώντας τον τρίτο και τελευταίο τίτλο του το 1984.

«Νομίζω ότι ήταν τέλεια η εμφάνιση του. Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιστροφή δεδομένου ότι έκανε πολύ λίγες δοκιμές το χειμώνα λόγω του περιορισμού από τη FIA και έχει στα χέρια του ένα μονοθέσιο πολύ διαφορετικό απ’ ότι οδηγούσε όταν αποχώρησε. Ήταν λοιπόν αδύνατο να κάνει τον απίστευτο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές. Υπολογίζω ότι θα χρειαστεί τρεις ακόμα αγώνες για να φτάσει στα συνήθη στάνταρ απόδοσής του. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, το γεγονός ότι υστερούσε μόλις 3 δέκατα του Nico στις κατατακτήριες νομίζω ότι ήταν εξαιρετικό. Τον περιμένω πιο γρήγορο στη Μαλαισία», σχολίασε ο Αυστριακός.

Ο Lauda σχολίασε και τις ισορροπίες σε ότι αφορά στην ανταγωνιστικότητα των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

«Αυτήν τη στιγμή η Red Bull έχει το πάνω χέρι, ακολουθούμενη από τη Ferrari. Πιο πίσω, McLaren και Mercedes βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που θα κριθεί στο ρυθμό εξέλιξης κάθε ομάδας», είπε ο βετεράνος οδηγός.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa