31 Αυγ 2010

Περισσότερες δοκιμές θέλουν οι ομάδες

Με τους κανονισμούς της FIA να απαγορεύουν στις ομάδες τις δοκιμές των μονοθεσίων κατά τη διάρκεια της σεζόν, η ένωση των ομάδων (FOTA) επιθυμεί περισσότερες δοκιμές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα, με το αφεντικό της McLaren και πρόεδρο της FOTA, Μάρτιν Γουίτμαρς, οι ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους έξι περιόδους δοκιμών, εκ των οποίων η τελευταία θα πραγματοποιείται στο Μπαχρέιν, πίστα με την οποία αρχίζει το πρωτάθλημα.

«Έχουμε προτείνει έξι περιόδους κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά ακόμη δεν έχουμε συμφωνήσει. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό δεν θα είναι ασύμφορο για τις νεοεισερχόμενες ομάδες. Προσωπικά, θα ήθελα περισσότερες δοκιμές, αλλά μπορώ να το σεβαστώ αν αυτό «πληγώνει» τις μικρές ομάδες», τόνισε ο Γουίτμαρς, ο οποίος επισήμανε τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των μεγάλων και των μικρών ομάδων.

«Οι μεγαλύτερες ομάδες παραπονιούνται για την έλλειψη δοκιμών, ακόμη και ο Σουμάχερ βρήκε δύσκολο να συνηθίσει τα ελαστικά, χωρίς δοκιμές, την ώρα που οι μικρότερες ανησυχούν για το κόστος», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της FOTA.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa