1 Αυγ 2010

Τιμωρίθηκε ο Schumacher με 10 θέσεις..

Σε άλλες εποχές θα φώναζαν για φανταστικό προσπέρασμα.... ενώ τώρα σε μια F1 με έντονες ..πολιτικές παρεμβολές σε κάθε αγώνα.. είχαμε τιμωρία.
Με ποινή δέκα θέσεων από την εκκίνηση του βελγικού Γκραν Πρι της F1 τιμωρήθηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ για παρεμπόδιση του Ρούμπενς Μπαρικέλο στον αγώνα της Κυριακής στο Ουγγαρόρινγκ. Η FIA εξέδωσε ανακοίνωση, λίγο μετά τη λήξη του 12ου αγώνα, στην οποία αναφέρουν πως οι τέσσερις αγωνοδίκες έκριναν ότι ο Γερμανός πιλότος της Mercedes, εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, παρεμπόδισε παράνομα τη Williams του Βραζιλιάνου, σε μια προσπάθεια του Μπαρικέλο να προσπεράσει. Αυτό σημαίνει ότι ο «Σούμι» θα χάσει δέκα θέσεις σε σχέση με αυτή που θα καταλάβει στα δοκιμαστικά της 28ης Αυγούστου στο Βέλγιο.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa