4 Αυγ 2010

Σε καλή θέση για το πρωτάθλημα πιστεύει οτι είναι ο Alonso

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 για δύο εβδομάδες βρίσκει τους διεκδικητές του τίτλου να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Την άποψη του πως όλα πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν στο γκραν πρι του Βελγίου (28-29 Αυγούστου), εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ταυτόχρονα ο Ισπανός πιλότος τίνισε πως η σκουντερία θα πρέπει να είναι πολύ καλή στα επόμενα επτά γκραν πρι που απομένουν, αν θέλει να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο.

«Είχαμε και καλούς και κακούς αγώνες, αλλά γενικά τώρα νομίζω πως είμαστε σε μια πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα, σε πολύ μικρή απόσταση από τους πρωτοπόρους. Είμαστε πέντε πιλότοι που κυνηγάμε τον τίτλο», ήταν τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος πρόσθεσε:

«Στους επόμενους επτά αγώνες μπορούν να συμβούν πολλά. Όλα θα ξεκινήσουν από το μηδέν, συνεπώς πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος»

Ο Αλόνσο βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 20 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Μαρκ Γουέμπερ, ενώ μόλις έξι από τον τέταρτο Τζένσον Μπάτον.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa