19 Ιουν 2010

To F-Duckts της Red Bull

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εναποθέτει τις ελπίδες του στο σύστημα F-duct που ετοιμάζει η Red Bull για την Βαλένθια, προκειμένου η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες.

Η Red Bull έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν με τρεις νίκες στους πρώτους έξι αγώνες, όμως στην Τουρκία και τον Καναδά είδε την πλάτη της McLaren, η οποία πανηγύρισε δύο συνεχόμενα 1-2.

Για το GP Ευρώπης την ερχόμενη εβδομάδα, η εκτίμηση είναι ότι το μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας θα έχει ξανά το πλεονέκτημα, ωστόσο η Red Bull ετοιμάζει την απάντησή της.


Ο λόγος για το F-duct που διαθέτει από την αρχή της σεζόν η McLaren και το οποίο της δίνει υψηλότερη τελική ταχύτητα στις μεγάλες ευθείες. Η RBR έχει αναπτύξει τη δική της εκδοχή του συστήματος, αλλά επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει στον Καναδά, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο για να τελειοποιήσει τη λειτουργία του.

"Στην Βαλένθια, με το F-duct, προσθέτουμε ένα σημαντικό εξάρτημα στο μονοθέσιο", τόνισε ο Φέτελ στην Auto Bild. "Ο τεχνικός διευθυντής Αντριαν Νιούι δεν ήρθε στον Καναδά, αλλά έμεινε στο εργοστάσιο, ώστε να βάλει τις τελευταίες πινελιές στο νέο σύστημα".

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa