18 Ιουν 2010

o Massa ...No2

Πριν από μερικές ημέρες ο Felipe Massa υπέγραψε το συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας του με τη Ferrari για δύο ακόμα αγωνιστικές σεζόν. Μία εξέλιξη που έβαλε τέλος στα σενάρια αντικατάστασης του από τον Mark Webber ή τον Robert Kubica. Σύμφωνα όμως με το ελβετικό Motorsport Aktuell, κρύβεται έντονο παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, με τον 30χρονο να συμφωνεί σε ειδικούς όρους που ουσιαστικά τον χρίζουν νέο… Barrichello! Με λίγα λόγια, τον περιορίζουν ουσιαστικά σε ρόλο Νο2 οδηγού, βοηθητικού στο πλευρό του νέου ηγέτη της Scuderia, Fernando Alonso. Ο ίδιος ο Massa φέρεται να χαρακτήρισε αυτές τις φήμες «σκουπίδια» ενώ ο Ισπανός teammate του αρνήθηκε να τις σχολιάσει.

Πάντως οι φετινές εμφανίσεις του Βραζιλιάνου δεν βοηθούν αφού δεν έχει σημειώσει νίκη φέτος, με καλύτερη εμφάνισή του στην πρεμιέρα του Μπαχρέιν, όπου τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Alonso. Στη συνέχεια είχε μία 3η θέση στην Αυστραλία, τερμάτισε τέταρτος στο Μονακό κι από εκεί και πέρα το χάος, με αποτέλεσμα να περιορίζεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Ο Massa έχει στο ενεργητικό του συνολικά 67 πόντους, 27 λιγότερους από τον Alonso.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa