30 Νοε 2009

Ο Felipe Massa επέστρεψε στους αγώνες τρέχοντας με καρτ στη Βραζιλία



Μετά τον τραυματισμό του στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ουγγαρίας τον Ιούλιο, o Felipe Massa δεν είχε εμπλακεί σε σοβαρή αγωνιστική δραστηριότητα. Έγινε και αυτό όμως το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς ο οδηγός της Ferrari διοργάνωσε τον καθιερωμένο του ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα καρτ στη Florianopolis. Ο Massa έτρεξε και στις δύο κούρσες που πραγματοποιήθηκαν (Σάββατο και Κυριακή) και μάλιστα τη δεύτερη ημέρα κατάφερε να πάρει τη νίκη, μπροστά από τον Michael Schumacher.

Πολλά γνωστά ονόματα από το χώρο της Formula 1 έδωσαν το παρών σε αυτόν τον αγώνα. Οι Michael Schumacher, Vitantonio Liuzzi, Rubens Barrichello, Nelson Piquet, Antonio Pizzonia, Enrique Bernoldi, Tarso Marques, Ricardo Zonta και Luciano Burti ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Massa και πλαισιώθηκαν από τους οδηγούς του IndyCar Tony Kanaan, Vitor Meira, Mario Moraes και Raphael Matos.



Στον αγώνα του Σαββάτου νικητής ήταν ο Michael Schumacher, με τον Vitantonio Liuzzi να παίρνει τη 2η θέση και τον Felipe Massa να έρχεται 3ος. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε από την 11η θέση του grid και στον τελευταίο γύρο κατάφερε να περάσει τον Lucas di Grassi για να πάρει την 3η θέση. Στον αγώνα της Κυριακής όμως ο Massa κατάφερε να κερδίσει, ύστερα από πολύ ωραία μάχη με τον Schumacher, καθώς τερμάτισε μόλις 87 χιλιοστά μπροστά από τον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Η μάχη των δύο οδηγών ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς αμφότεροι ξεκίνησαν από πολύ πίσω στην εκκίνηση και πέρασαν τους πάντες για να φτάσουν στις πρώτες θέσεις.

Ο συνδυασμός της νίκης στον πρώτο αγώνα με τη 2η θέση στο δεύτερο ανακήρυξε τον Schumacher τελικό νικητή της διοργάνωσης ενώ ο Felipe Massa πήρε τη 2η θέση, σε αυτήν την ενθαρρυντική για τον ίδιο επιστροφή του στους αγώνες, έστω και αν πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό αγώνα καρτ.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa