20 Νοε 2009

Ο Rossi στην πίστα με Ferrari


Mετά τον φιλανθρωπικό αγώνα motocross, ο Valentino Rossi είναι έτοιμος να οδηγήσει μια Ferrari 430 GT3 σε 6ωρο αγώνα αντοχής στην πίστα της Vallelunga κοντά στη Ρώμη.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μέσω του GPone.com δείχνουν τη μαύρη Ferrari του Ιταλού να έχει ένα τεράστιο νούμερο 46 στις πόρτες του Supercar της Scuderia, με το οποίο θα αγωνιστεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Στην ομάδα του Rossi θα βρεθούν οι Alessio Salucci και Andrea Ceccato, ενώ η ομάδα ανήκει στον Ελβετό Loris Kessel. Οι αγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε κατηγορίες οι οποίες θα είναι: Sport και GT αυτοκίνητα στο Gold Cup – Αυτοκίνητα Τουρισμού στο Silver Cup.

Εκτός από τον Rossi, στο event θα πάρει μέρος και ο Adrian Newey, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης και σχεδιασμού της Red Bull Racing, ο οποίος θα οδηγήσει μια BMW M3.

To αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δοκιμές την Παρασκευή και το Σάββατο, κατατακτήριες το μεσημέρι του Σαββάτου και τον αγώνα την Κυριακή.

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa