6 Μαΐ 2009

Νεκρός βρέθηκε ο γιος του Μόσλεϊ


Η FIA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση συλλυπητηρίων για τον χθεσινό θάνατο του Αλεξάντερ Μόσλεϊ.

Ο γιος του Μαξ Μόσλεϊ, του προέδρου της διοργανώτριας αρχής της F1, της FIA, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο 39χρονος Αλεξάντερ Μόσλεϊ, οικονομολόγος και ο μεγαλύτερος γιος του Μαξ Μόσλεϊ, θεωρείται ότι πέθανε το απόγευμα της Τρίτης καθώς το ασθενοφόρο κλήθηκε λίγο μετά τις 16:00 τοπική ώρα. Αν και η κινητοποίηση ήταν γρήγορη, ο δόκτωρ Μόσλεϊ χαρακτηρίστηκε νεκρός στο σπίτι καθώς η προσπάθεια ανάνηψής του δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Δεν υπήρξε σχόλιο από το σπίτι του Μαξ Μόσλεϊ στο Νότινγκ Χιλ αν και η Scotland Yard εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Κληθήκαμε στις 16.20 την Τρίτη μετά από αναφορά ότι ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε σπίτι της περιοχής W11. Χαρακτηρίστηκε νεκρός επί τόπου. Ο άνδρας ήταν λίγο πριν τα 40. Πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε την ταυτότητα του νεκρού. Το γραφείο του προϊσταμένου έχει ενημερωθεί".

Related Posts :



Speed 982
Share This
...

Next previous home

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

MotorSports

Η φωτογραφία μου
Ο Σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog είναι καθαρά η αγάπη για την ταχύτητα και για τα μηχανοκίνητα σπορ. Δεν αποσκοπεί στο κέρδος ή στην προβολή του δημιουργού και δεν είναι διατεθειμένο να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε site με το ίδιο αντικείμενο. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιγράψει, δανειστεί κομμάτι κειμένου ή φωτογραφία από αυτό το Blog χωρίς καμία υποχρέωση, αλλά αν θέλει ας βάλει και μια προώθηση. Για επικοινωνία speed_m982@Yahoo.gr

Speed 982 Motorsports Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa